Wil je graag een website voor je bedrijf, vereniging of voor jezelf en zelf niet de kennis daarvoor? Dan is RRS webdesign & applications de oplossing.

Een heldere, frisse website met cms zonder er vele duizenden euro's aan uit te geven? Dat kan. Ik maak oa websites met Joomla! CMS, in de stijl die bij jou of het bedrijf past. Daarbij zorg ik voor een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat de website goed vindbaar is met Google en andere zoekmachines.

Nog geen eigen huisstijl? Ik heb diverse grafische ontwerpers in mijn netwerk, die voor een zeer schappelijke prijs een huisstijl kunnen maken. Deze huisstijl kan dan ook direct gebruikt worden voor de "look en feel" van de website.

Advies

Je wilt een website maar weet niet waar te beginnen? RRS webdesign & applications is dan de perfecte partner.

Tijdens de kennismaking kan ik advies geven over hosting, grafische ontwerpen en alle mogelijkheden die er zijn om een aantrekkelijke en informatieve website op te zetten.

Webdesign

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website denk ik met je mee!

Kiezen uit een statische, CMS of webwinkel die zowel op PC, tablet of mobiel goed door je bezoekers te lezen is. Natuurlijk in elke gangbare browser.

Applications

Behoefte aan makkelijker en sneller met kantoor software werken zoals Word, Excel etc? Ook dan hebben wij de oplossing voor jou.

Diverse tools om via enkele klikken je gegevens te verwerken zonder hiervoor uren kwijt te zijn. Geef de problemen aan waar je mee zit en ik maak hiervoor een creatieve oplossing.