Net als bij je computer bestaat ook elke Joomla website uit een aantal softwarecomponenten. Dit is de basissoftware van Joomla en de geïnstalleerde software-extensies zoals componenten, modules, plugins, taalbestanden en templates.

Vaak worden deze bestanden verbeterd door de ontwikkelaar van deze software. Hierdoor komen er steeds nieuwere updates bij. Bij veel websites wordt echter vergeten om de website technisch te onderhouden. Voor de veiligheid en stabiliteit van uw Joomla website raden wij aan om deze updates te installeren.

Mocht dit niet gebeuren, dan kunnen er onderdelen van uw website niet goed meer functioneren en is het gemakkelijker voor hackers om uw website binnen te dringen. Dit geldt voor alle websites op het internet.
Prefentief onderhoud is uiteindelijk vele malen goedkoper dan afwachten totdat de website niet meer goed functioneert en u hierdoor een nieuwe website moet laten ontwikkelen of een programmeur moet inhuren.

Natuurlijk kunt u uw website zelf updaten. Hier is toch wel wat technische kennis voor nodig en je moet goed op de hoogte zijn. Als je het zelf doet, bestaat het gevaar dat je website het niet meer goed werkt en je bezoekers een leeg scherm krijgen.

Hier kan RRS Webdesign & Applications bij helpen, door middel van een onderhoudscontract (basis) zorgen wij dat je website up to date blijft en goed blijft werken.

Wilt u meer informatie?